Bezlepková pšenová kaša Nominal

Bezgluténová pšenová kaša Nominal

2,00 €

Na dotaz

Katalógové číslo SKU: NO6 Kategória: Štítky: , , , , ,

Popis produktu

Bezlepková pšenová kaša Nominal. Chutná instatná kaša, ktorú stačí primiešať do mlieka a dochutiť podľa fantázie.

Základná príprava: Do teplého mlieka pridávame za stáleho miešania kašu Nominal, až docielime požadovanú hustotu. Kašu je vhodné kombinovať s ovocím, orechmi, mliečnymi výrobkami, kakaom a pod. Tiež je možné použiť kašu Nominal ako zahusťovadlo do omáčok a ciest a ďalej ako spojivo do mäsových, zeleninových a ovocných zmesí.

Zloženie: 60% proso – pšeno, 40% kukuričná krupica

Nutričné hodnoty v 100g:
Energia: 1541 kJ/ 368 Kcal
Bielkoviny: 12 g
Sacharidy: 72,2 g
Tuky: 1,2 g
Vláknina: 3,2 g
Minerálne látky: 1,2 g

Hmotnosť: 300 g
Výrobca: Nominal
Pôvod: Česká republika
Skladovanie: pri relatívnej vlhkosti do 75% a teplote do 30 ° C, vždy uzavreté v pôvodnom obale
Trvanlivosť: pri dodržaní skladovacích podmienok je trvanlivosť výrobku 12 mesiacov od dátumu výroby

Mohlo by Vás zaujímať:
Pšeno je lúpané proso. Proso je pravdepodobne najstaršou kultúrnou plodinou, ktorú z Ázie do Európy priniesli kočovné kmene. Pšeno je významným zdrojom minerálov a vitamínov. Pre vysoký obsah železa sa odporúča ľuďom trpiacim chudokrvnosťou. Vysoký obsah fosforu pomáha v prevencii a liečbe depresií a únavy. Kremík podporuje zdravie a krásu zubov, nechtov a vlasov. Významný je tiež obsah draslíka, horčíka a zinku. Z vitamínov majú vysoký podiel vitamíny skupiny B. Vysoký je aj obsah vlákniny, bielkovín a tiež tuku. Pšeno je jedinou zásaditou obilninou a preto je vhodné pri žalúdočných ťažkostiach. Blahodarne pôsobí aj na pankreas a slezinu. Pretože neobsahujú lepok, je ideálne stravou pre chorých na celiakiu a vhodné je aj pre alergikov. Pre svoju vysokú výživnú hodnotu sa odporúča pre rýchlu rekonvalescenciu, deti, študujúcich, športovcov a ťažko pracujúcich ľudí.

Recenzie

Zatiaľ žiadne recenzie.

Buďte prvý, kto napíše recenziu. “Bezgluténová pšenová kaša Nominal”